Om

Jesus synlig i hverdagen

SALEM GANDDAL

OM

Vi er en forsamling på Ganddal som er tilknyttet Normisjon


Vi holder til i bedehuset like ved Ganddal Skole, i Telefonveien 3.


Vi har ingen ansatte på Salem, og alle aktiviteter er basert på frivillig arbeid. Vi ønsker å være en forsamling der det er rom for alle, og alle skal kunne delta med sine gaver og evner. Hvis du ønsker å delta i lovsangsarbeid, lyd/bilde/lys, dekorasjon, matkomité, styret, praktisk arbeid etc. er det bare å ta kontakt. Vi har alltid behov for flere hender og føtter - og det er ofte godt å få bidra med noe! I en storfamilie som vår ønsker og trenger vi alle.


Det finnes flere forskjellige aktiviteter og klubber tilknyttet Salem, blant annet

  - Dig Junior * (5. - 7. klasse)

  - Dig * (8. klasse og oppover)

  - Gudstjenester (ca. hver 14. dag)

  - Undervisningsmøter (ca. én gang i måneden)

  - Eldretreff


* Dig Jr og Dig er et samarbeid med ByMenigheten

Acta


Acta – barn og unge i Normisjon er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner. Vår visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus» og vi bygger alt vi gjør på våre verdier som er «elsket og sendt».


Acta består først og fremst av våre over 600 lokale fellesskap. Til sammen i disse har vi over 19 000 medlemmer rundt om i landet. Sammen med vår moderorganisasjon, Normisjon, har vi 13 regionale kontorer med mange flotte Acta-medarbeidere, mens sentraladministrasjonen ligger i Oslo sentrum.


Acta sentralt har mange gode ressurser for arbeid blant barn og unge. Regionalt arrangerer vi leirer gjennom hele året for alle aldersgrupper, i Rogaland har vi leirstedene Horve, Stemnestaden og Vaulali.

Ganddal Normisjon - Salem, Telefonveien 3, 4322 Sandnes  -  Postadresse: c/o M. Nesdal, Brekkemarkå 1, 4322 Sandnes


E-post: post@salemganddal.com


Kontonummer: 3000.25.60034  (merk med gave eller fast givertjeneste)

Vipps: 124769